SneeuwFit training 3

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je meer plezier beleeft van je wintersportvakantie. Prepareren op skiën, snowboarden en langlaufen begint al in eigen land, bij ons in de Gelderse Vallei.

SneeuwFit en SkiCompact, ons trainingsprogramma ontwikkeld door de Nederlandse Skivereniging, verbetert jouw conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen. Dat gebeurt met training, conditie-, vaardigheid- en ski-simulatieoefeningen. Zodat je straks soepel skipistes afglijdt, langlaufloipes neemt en minder snel vermoeid raakt. Bonus: een grotere kans dat je blessures voorkomt.
Wintersport begint dus al in de eigen buurt.

SneeuwFit ‘s avonds
Ons SneeuwFit-programma is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, beginner en gevorderde. Vanaf de herfstvakantie 'draait' ons seizoen in alle sportzalen; naar je eigen voorkeur 's avonds op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag en overdag op vrijdag. Begin oktober is al een aantal deelnemers met een seizoenabonnement van 22 weken gestart. Voor iedereen geldt nu: kom wekelijks een uur SneeuwFitten in Ede, Bennekom of Veenendaal; in de avonduren, in groepen, op je eigen niveau en onder deskundige leiding, dat helpt in je voorbereiding van de wintersport. 
Ons cursuspakket is voor de deelnemers met een abonnement inclusief een praktijkles in de sneeuw van een indoorskibaan. In december voor de kerstvakantie, in februari vlak voor de Krokusvakantie of als 'toetje' in maart. Zo’n sneeuwpiste geeft feeling voor die skilatten of een snowboard aan je voeten.
Overigens is SneeuwFitten een uitstekende gelegenheid sportief en gezellig in beweging te zijn, ook als je komend seizoen niet op wintersport gaat.

Ski Compact overdag
Ook dit winterseizoen 2018-2019 bieden wij SkiCompact aan, een korte serie van 8 intensieve SneeuwFittrainingen. Deze zijn vanaf vrijdag 2 november 's morgens in Ede en vanaf vrijdag 4 januari 's middags in Veenendaal.
Het afsluitende praktijkuur op de skibaan is vlak voor de Kerstvakantie (in de serie van november-december) en vlak voor de Krokusvakantie (in de serie vanaf begin januari).

Proefles
Als je belangstelling hebt maar als nieuwe deelnemer eerst kennis wilt maken met SneeuwFit, kun je een gratis proefles volgen. Na deze proefles kun je inschrijven voor SneeuwFit of SkiCompact naar keuze. 

 

10 Pluspunten om mee te doen:

  • effectieve training voor verbetering van conditie, spierkracht, lenigheid en uithoudingsvermogen;
  • gekwalificeerde docenten die ook begeleiding geven op individueel niveau;
  • meer zelfvertrouwen op ski’s en snowboard en kan blessures voorkomen;
  • mogelijkheid op skisimulator te oefenen;
  • grote keuzevrijheid: 7 lestijden op 4 avonden, ochtend en middag in 6 verschillende sportzalen;
  • keuze uit 3 seizoenabonnementen SneeuwFit (22, 19 of 15 weken), 10-lessenkaart en SkiCompact-abonnement;
  • bij verhindering kun je switchen naar een andere lestijd; sterker nog: als je een SneeuwFit-abonnement neemt, mag je zo vaak meedoen als je wilt (dit geldt eerst in de proefperiode november en als deze proef slaagt in de gehele abonnementsperiode);
  • onze voordelige tarieven zijn zonder winstoogmerkt en de abonnementen zijn zlefs inclusief een praktijkoefenuur op een indoorskibaan (ter waarde van circa 25 euro);
  • voor nieuwe deelnemers is er een gratis proefles om vrijblijvend kennis te maken;
  • korting bij deelname aan meer activiteiten en korting in sportwinkels bij aankoop van wintersportkleding en -materiaal.