SneeuwFit start in september!

Meteen na de zomervakantie starten geeft de beste voorbereiding op de wintersport. 

Dat kan dit najaar zowel in Veenendaal als Ede: vanaf 1 september op de woensdagavonden in de gymzaal Zoete Inval in Veenendaal en vanaf 2 september op de  donderdagavonden in de gymzaal aan de Verlengde Parkweg 49a in Ede-zuid. 
Wie iets later wil starten, kan vanaf 29 september in Veenendaal en vanaf 30 september in Ede terecht. In principe gaan we hier door tot eind maart, maar voor degene die tot aan de voorjaars-vakantie wil meedoen, is er het Krokusabonnement.  
Als je supergoed aan je conditie en vaardigheid wil werken, neem je ons Superabonnement van 27 lesuren van begin september tot en met eind maart. 
Uiteraard kun je ook later instromen of eerder stoppen met een ander abonnement (bijv. een Seizoen-, Winter- of Krokusabonnement). 

In de week na de herfstvakantie begint SneeuwFit ook in de sportzaal Soetendaal in Bennekom. Dat is komend seizoen op maandag 25 oktober.
Je kunt kiezen uit het Krokusabonnement ban 16 lessen of voor slechts 10 euro meer voor het Winterabonnement van 20 lesuren.  

 

Clinics op 6, 7 en 25 oktober

Wil je als nieuwe belangstellende eerst kennis maken met SneeuwFit, dan kun je een gratis proefles (clinic) volgen. De clinic is tegelijkertijd met het betreffende lesuur op woensdag 6 oktober in de gymzaal  Zoete Inval in Veenendaal, op donderdag 7 oktober in Ede-zuid (gymzaal Verlengde Parkweg 49a), en ook nog op maandag 25 oktober in de sportzaal Soetendaal in Bennekom.   
Na de proefles kun je naar keuze inschrijven voor SneeuwFit of SkiCompact in een van de zalen. 
Wie alleen maar overdag tijd heeft, kan meedoen aan een proefles op de eerste dag van het Ski Compact seizoenprogramma in Ede danwel Veenendaal. 
Op een andere datum in het seizoen een proefles SneeuwFit volgen en aanmelden, blijft uiteraard ook mogelijk. Bij het maximum aantal van 24 deelnemers per lesuur hebben abonnementhouders voorrang in volgorde van aanmelding.