Nu de overheid het groepsgewijs buiten sporten weer toestaat, komt er een verlate ZomerFit-training. De beoogde start begin april is vanwege de coronamaatregelen veranderd in eind mei.

Op 2 avonden zelfs:  woensdag 27 mei en donderdag 28 mei. De woensdagavond in het recreatiegebied Kwintelooijen, Oude  Veensegrindweg in Rhenen is nieuw. De belangstelling is zo groot dat hier net als in Ede een volwaardige groep draait. Beide trainingen samen tellen zo’n 40 deelnemers en dat is een record in onze ZomerFit-historie. Heel fraai! 

Maar belangrijker is dat zoveel wintersportliefhebbers ook in deze zomermaanden onder leiding van onze trainers aan hun conditie en vaardigheden willen werken. De cursus ZomerFit omvat nu 8 lesuren tot vlak voor de zomervakan- tie (zie de agenda rechtsonder). ZomerFit in Ede begint op donderdagavond 28 mei, aanvang 20.00 uur en wordt net als in Rhenen geleid door Dick Nap (foto). 

De deelnemers komen in Ede samen op het parkeerterrein Nieuwe Kazernelaan bij het bosgebied De Sijsselt. Beide groepen dienen zich aan de coronavoorschriften te houden, zoals 1,5 meter onderlinge afstand en meteen vertrekken na afloop van de training. Allemaal voor de eigen veiligheid en die van elkaar. De deelnemers ontvangen bij de bevestiging een poster van NOC*NSF met spelregels om veilig samen te sporten. Ook de krant publiceerde over onze ZomerFit, heerlijk buiten in de natuur, zie https://www.edestad.nl/deeljenieuws/sport/341719/zomerfit-de-natuur-met-skivereniging-703141 . 

Je kunt  je aanmelden via "Direct aanmelden"op deze website.

Of meer info bij onze secretaris: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; tel. 0318-641124