Botbreukgarantie bij SneeuwFit

PisteBully

In de sportzalen in Ede, Bennekom, Wageningen en Veenendaal is in oktober de SneeuwFit-training van de skivereniging Gelderse Vallei gestart.

Bedoeld voor iedereen die tuk is op een betere conditie en uithoudingsvermogen tijdens de wintersportvakantie. Inclusief een botbreukcompensatie voor de cursist die bij het skiën zonder schuld een botbreuk oploopt. Dat is sneu en bijzonder vervelend. De skivereniging geeft dan het cursusgeld terug.

In de SneeuwFit-lessen van de skivereniging bootsen ski-simulatieoefeningen de bewegingen na van het skiën, snowboarden en langlaufen en brengen de skispieren in vorm.
Bij het wintersporten gebruik je weer andere spieren dan bij bijvoorbeeld fitness en andere sport. SneeuwFit gebeurt in groepen, op ieders eigen niveau en onder leiding van gekwalificeerde trainers.
Meedoen biedt nu ontspanning en verkleint de kans op spierpijn en blessures tijdens de wintersportvakantie straks. De botbreukgarantie geldt bij een cursusdeelname van minimaal 10 lessen.

Bij eventuele verhinderingen is switchen mogelijk naar andere avonden en zalen.
Wie nu een abonnement neemt, ontvangt 10 euro korting, een waardebon van 10 euro voor een ski-onderhoudsbeurt tijdens de skibeurs op 1-2-3 december bij Winners Intersport in Wageningen en mag gratis deelnemen aan een praktijkuur op een kunstsneeuwbaan in het voorjaar.
Een gratis proefles is eveneens mogelijk.

Een 10-lessenkaart kost 62,50 euro.
De tijden en adresssen zijn hier te vinden!