Botbreukgarantie bij SneeuwFit

PisteBully

In sportzalen in Ede, Bennekom en Veenendaal vindt van oktober 2018 tot maart 2019 de SneeuwFit-training van de skivereniging Gelderse Vallei plaats.

Bedoeld voor iedereen die tuk is op een betere conditie en uithoudingsvermogen tijdens de wintersportvakantie. Inclusief een botbreukcompensatie voor de cursist die bij het skiën zonder eigen schuld een botbreuk oploopt. Dat is sneu en bijzonder vervelend. De skivereniging geeft dan aan de leden met een abonnement het cursusgeld terug.

In de SneeuwFit-lessen van de skivereniging bootsen ski-simulatieoefeningen de bewegingen na van het skiën, snowboarden en langlaufen en brengen de skispieren in vorm. Bij het wintersporten gebruik je weer andere spieren dan bij bijvoorbeeld fitness en andere sport. SneeuwFit gebeurt in groepen, op ieders eigen niveau en onder leiding van gekwalificeerde trainers.
Meedoen biedt nu ontspanning en verkleint de kans op spierpijn en blessures tijdens de wintersportvakantie straks. De botbreukgarantie geldt bij een cursusdeelname van minimaal 12 lessen.

Bij eventuele verhindering is switchen mogelijk naar een andere avond en andere sportzaal. In de maand november 2018 kun je als abonnementhouder zelfs vaker meedoen dan een keer in de week; je kunt in die periode dus ook in andere zalen terecht dan waarvoor je jezelf aanmeldt. Met een abonnement mag je ook deelnemen aan een praktijkuur op een kunstsneeuwbaan in het voorjaar. Meedoen met een abonnement is dus in meerdere opzichten het voordeligst. 

De tijden en adresssen zijn hier te vinden!