SneeuwFit start weer op 19 november


Waarschijnlijk heb je zelf ook al vernomen dat de landelijke coronamaatregelen met ingang van 19 november terug zijn bij de situatie van eind oktober.

Sportservice Ede heeft dit vandaag bevestigd. Groepslessen in de gym-/sportzaal zijn weer mogelijk als we aan een aantal richtlijnen en voorwaarden voldoen.
Zoals individueel sporten met maximaal 30 personen in een binnenruimte op 1,5 meter afstand.
Plus de al bekende restricties waaronder kort tevoren aankomen, geen groepsvorming met meer dan 4 personen, 1,5 meter afstand houden, mondkapjes dragen tot aan de sportruimte, hygiëne, geen douches open, na afloop meteen vertrekken en bovenal: bij gezondheidsklachten thuisblijven. 

Wij zijn blij dat we mogen blijven sporten en bewegen, dus SneeuwFit start weer op donderdagavond 19 november (20.00-21.00 u en 21.00-22.00u) in de gymzaal Verlengde Parkweg in Ede en op maandagavond 23 november (20.00-21.00 uur) in de sportzaal Soetendaal in Bennekom.
Over de herstart in Veenendaal volgt later nader bericht. 

De groepsgrootte bij ons is maximaal 14 personen, waarbij onze docenten op zodanige wijze de lesstof en oefeningen inrichten dat deelname verantwoord en veilig blijft. 

Wij hopen dat jullie weer naar de SneeuwFit-training komen. Als je een abonnement hebt en verhinderd bent, meld je dan tijdig af.
Als je een 10-lessenkaart, dan dien je jezelf telkens aan te melden als je wilt komen. Telkens geldt namelijk dat we bij 14 deelnemers ‘vol’ zijn. 

Wie nieuw mee wil komen doen, kan zich aanmelden via de website of een emailbericht aan Tineke. 

Over wat we kunnen doen met de vervallen lessen in de tijdelijke SneeuwFit-stop (van 5 t/m 18 november), willen we voor medio december nader  berichten.