Attentie: Geen SneeuwFit tot 3 maart

Ook als skivereniging zijn wij door de landelijke lockdown tijdelijk 'op slot'.

Door het verbod op groepsgewijze sporttraining voor volwassenen en de gesloten sportzalen kunnen en willen we nu geen SneeuwFit-lessen geven.
Veiligheid en gezondheid staan voor en samen kunnen we het coronavirus COVID-19 bestrijden.
In de periode tot en met 2 maart 2021 is er geen SneeuwFit. Geen leuk bericht, maar we hopen dat het daarna wel weer mag. En wel in alle zalen tot eind maart: op maandag van 20.00-21.00 uur in gymzaal Zoete Inval in Veenendaal, op donderdag van 20.00-21.00 uur en 21.00-22.00 uur in de gymzaal Verlengd Parkweg in Ede, en op woensdag van 20.00-21.00 uur in sportzaal Soetendaal in Bennekom.
Wij doen dat geheel in de richtlijnen van de overheid en sportwereld in een groep van maximaal 14 personen. Bij de oefeningen kan de deelnemers steeds 1,5 meter afstand van elkaar houden.
Onze docenten/trainers Dick Nap, Guno Burgzorg en Marc 't Hart houden daar bij hun lesvoorbereiding rekening mee.

De kans bestaat dat wintersporten in de echte sneeuw deze winter niet of pas laat in het seizoen mogelijk is. Toch blijft het altijd goed je daar fysiek op voor te bereiden. Kortom, na de tijdelijke onderbreking van onze cursus ben je weer van harte welkom. Als de coronamaatregelen dat mogelijk maken, gaan we tot eind maart door met de zaaltraining. Met name in Bennekom op maandag is nog plaats voor een paar nieuwe deelnemers en in het 2e uur in Ede op donderdag.

Vanaf begin april is er volop ruimte voor nieuwe deelnemers in de buitentraining op woensdag in het recreatiegebied Kwintelooijen in Rhenen en op donderdag in het bosgebied De Sijsselt in Ede. 

In het programma op deze website kun je er meer over lezen en via het inschrijfformulier of per e-mail naar de secretaris kun je jezelf aanmelden.